martes, 8 de mayo de 2007

Millora els teus blogs

Des de la seva creació, el número de blogs existents ha anat multiplicant-se en poc temps. La gent necessita expressar-se, dir tot allò que necessita i que pugui arribar a tothom sense que la distància i el temps siguin impediment per aquesta comunicació.

He descobert en els últims dies eines molt interessants per fer-los més visuals i més atractius. Una d'aquestes eines és els Snapshots que consisteix en agregar un parell de línies de codi html a la capcelera

del teu blog de forma que tots els hipervincles que tu poses en un text es poden visualitzar en un petita finestra (webs, imatges, clips de youtube, etc) a sobre de la web que estàs mirant (posa el cursor sobre la paraula Snapshot i registra't).

Una altra utilitat és tracta de l'Slide, es tracta d'una web que fa presentacions de fotos o imatges de forma que al incloure-les al blog deixa veure una successió d'aquestes imatges que has seleccionat de forma més entretinguda i dinàmica.

Us deixo un exemple d'un petit Slide que he fet:


1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola Joan, sí, ens coneixem. No diré qui sóc perquè el meu blog és potser més íntim i tal però crec que ho podràs deduir. He estudiat amb tu Radars, he estat d'Erasmus a Italia i hem jugat un dia a bàsquet al c/St Pau un cop (portava ulleres de plàstic).
Em sembla molt útil aquesta eina per les imatges. Me la apunto!