sábado, 19 de mayo de 2007

Intangibles

Surt de casa, fes allo que fa temps tens pensat i encara no has fet, visita aquell lloc, aquella persona, torna a trobar allo que et fa sentir be. No deixis que la rutina et faci perdre aquells moments d'evasio i felicitat.

Torna a sentir allo que t'agrada, truca als teus amics, queda amb ells i fes un tomb. Ves a sopar a un nou restaurant. Passeja pel parc que tens vora de casa. Digues-li a la veina que les seves plantes es veuen millor que mai. Regala-li un somriure.

Posa aquella canço que tant t'agrada, encara que l'hagis sentit tantes vegades. Comparteix aquella idea esbojarrada que ahir a la nit et va passar al camp mentre intentaves adormir-te. Torna a agafar la bici i recorre aquells carrers que recordes amb nostalgia.

Rellegeix aquell llibre que tant et va agradar, assaboreix aquelles frases que tens sutbrallades i deixa que la teva imaginacio t'obsequii amb un dolç somriure. Passeja per la platja i conversa amb els pensaments que fan sentir be, que et fan ser optimista i et donen seguretat.

Mai deixis de regalar als que t'estimes allo que en el teu interior saps que ningu mes pot oferir. Una paraula, un consell, una mirada, una nota o un acudit, mai renunciis a allo que surt de forma espontania del teu ser i a guanyar un raconet als cors d'aquells que s'ho mereixen.

No et cansis de gaudir de les mateixes coses que t'aporten felicitat. Sigues conscient que viure-les un cop i un altre les fa guanyar matissos i a l'experimentar-les tu guanyes i aquells amb qui les comparteixes tambe. Sempre es guanya.

No hay comentarios: