lunes, 27 de agosto de 2007

Pagan justos por pecadores


Amb aquesta frase ha justificat el guàrdia de seguretat que vigila les instal·lacions esportives (camps de bàsquet) de l'Escola industrial. Amb un to cordial i amigable, el vigilant que voltava per allà m'ha donat detalls pels quals no es permet l'accés lliure a les instal·lacions.

Degut a l'incivisme dels usuaris d'aquestes instal·lacions que han malmés en repetides ocasions material de les instal·lacions; l'empresa privada que s'encarrega del manteniment d'aquests terrenys va decidir ja fa un temps fer-ne un ús privat d'un espai públic, és a dir, lloga les pistes esportives donat al mal ús que uns quants han fet d'un espai comú. Per això, per aquests quants, paguem tots.

Utilitzo aquest article com a crítica, no com a denúncia, a una situació que priva als ciutadans, als esportistes de gaudir d'un dels pocs espais d'àmbit públic per fer esport.

No justifico l'actuació de l'empresa ni l'actitud dels que han causat la "privatització" d'aquest espai, pero en la meva opinió l'Ajuntament de Barcelona que tant es vanagloria de totes les iniciatives que desenvolupa i ens inunda amb els seus lemes tan bonics "B esports", "3,2,1, B!", "L'any de l'esport, Practica Barcelona" podia parlar menys i fer més per oferir als ciutadans instal·lacions esportives gratuïtes i de qualitat.

1 comentario:

Albert dijo...

Ei nano, acabo de flipar, avui que tinc internet estic mirant les coses i sembla ser que això no ho sabia. Com poden tancar els tripartidistes per excelència un camp al que hem anat a jugar tot al a vida per quatre de fora que s'ho carreguen. Bé hem de recordar que els del partit de'n carod se'n salven perqué aquest cop jano han donat suport a l'ajuntament, encara que continuen dient si a tot... Vagi mb la setmana