sábado, 21 de julio de 2007

Televisió al teu ordinador


Navegant una mica per la xarxa, mirant blogs i movent-me per espais webs he trobat que diverses pàgines coincidien en recomanar zatoo com una alternativa a instalar-se una tarjeta de TV a l'ordinador, com una solució als problemes que sorgeixen a les nostres llars quan el germà vol veure la cursa de fòrmula 1, i la mare vol veure el programa de successos o la pel·lícula del cap de setmana.

T'has de registrar(gratuït) i baixar-te el programa (uns 15 Mb). Porto uns minuts provant els diversos canals que s'ofereixen i estic bastant sorprès per la qualitat (encara que suposo que dependrà de la velocitat de connexió) que s'ofereix tenint en compte que es gratuït. Desconec quin tipus d'acord deuen haver signat entre l'esmentada empresa i els canals de televisió que es poden visualitzar (que no són pocs), però intueixo que deu algún tipus de contracte donat que es transmet la programació íntegra (incloent anuncis).

Mirant a la seva pàgina web no he pogut esbrinar gaire més sobre aquest tema, tret d'alguna informació sobre els seus creadors. Els canals que puc veure són els que podem veure a la televisió (La Primera, La 2, Antena 3, Cuatro, Telecinco, La sexta) i després algún estranger (Canal 24 Horas, Deutsche Welle, France 24 English, SF info, Teledeporte y TVPolonia).

Doncs, feu les vostres proves. Us deixo un últim vídeo amb declaracions de la pròpia companyia.



No hay comentarios: