viernes, 13 de julio de 2007

Gran i petit

He Pingping, de 0,73 metros, intenta ponerse el traje mientras estrecha las manos de Bao Xishun, de 56 años y que mide 2,36 metros. Xishun ha sido incluido en el libro Guinness de los récords como el hombre en vida más alto del Planeta, mientras que He quiere obtener el título de hombre vivo más pequeño de la Tierra. Ambos viven en Baotou, en la región autónoma de Mongolia (China).

Encara que costi de creure, tots dos són (gairebé) iguals, compartint un 99,9% de l'ADN. Veïns d'una mateixa província de Mongòlia, a primer cop de vista impacta la gran diferència visual existent entre dues aquestes persones.

Grans o petits, seguim sent capaços de crear allò que no te tamany, allò que no es pot mesurar, que no cal quantificar ni classificar. Cadascú amb els seus somnis i les seves ambicions, amb les seves pors i els seus dubtes.

La imatge transmet quelcom més que aquest enfrontament entre 2 extrems, per a mi fa nèixer una col·laboració, un acord. Ens donem la mà per entendre'ns, per aixecar-nos quan caiem, per celebrar una victòria, per a compartir una emoció, per recolzar-nos i sostenir-nos quan passem dificultat o per recordar-nos que continuem allà.

Iguals o diferents, ens necessitem els uns als altres per fer de les nostres diferències les nostres unions, perquè allò que no tenim és allò que ens complementa i els que ens envolten ens brinden l'oportunitat de escoltar i aprendre, donar i rebre, protagonitzar i sentir en un bescanvi que no cap mena de límit.

No hay comentarios: