jueves, 5 de julio de 2007

Pirates i premianencs


Els pirates, arriben amb ànims de saquejar la vila de Premià, fer pillatge, buscar esclaus i instaurar les normes pirates. L'Omar el líder pirata s'ha enamorat de l'Ester i la cercarà fins a trobar-la.

Els premianencs, en canvi defensaran l'Ester, les dones i els nens; resistiran l'atac pirata intentant fer fora els invasors, uniran forces per conservar la identitat que jau darrere del poble.

La festa Major de Premià de Mar ha adquirit gran repercussió en tot el Maresme fins a convertir-se segons al meu parer amb la referència pels pobles de la rodalia, un sentiment pels premianencs i premianenques i una festa per tot aquell que la pugui gaudir que el convida a participar.

Divendres a les 22h es produirà el desembarcament pirata que serà el tret de sortida pel començament de la gresca, serà una nit de lluita en que armats amb pistoles d'aigua, música a la platja, una lluita en que hauràs de prendre un dels dos bàndols,...

A l'endemà continuarà amb un assalt a la N-II on prendrem el control per a reclamar el seu ús com a via urbana, el terrabastall amb correfocs, concerts i el plat fort de dissabte serà una cursa a pèl (03 h) en que tothom que sigui prou valent podra ensenyar a la resta com va arribar a aquest món.

Des de l'experiència ( vaig conèixer la festa fa 4 anys i he repetit) us recomano que no deixeu passar l'ocasió i us animo a arribar-vos a Premià i gaudir d'aquesta festa única amb els vostres amics. Segur que ho passeu bé!!!

1 comentario:

nocturn dijo...

eiiiiiiiii! soc premianec i ambganes de q arribin les festes ja ;) salutacions