lunes, 10 de septiembre de 2007

Movies & Games

El cap de setmana és un bon moment per fer aquelles coses que, ja sigui per temps, per cansament o per desmotivació, no podem fer durant la setmana.

Aquest cap de setmana, he fet dues de les coses que més m'agraden fer: mirar pel·lis i jugar a bàsquet. El cinema ha estat de doble sessió, 2 pel·lis que encara que amb poc a veure, totes dues m'han agradat.

La primera, Love & other disasters, es una comèdia que enllaça la vida de diferents personatges, una devora-homes, una gai que busca l'amor de la seva vida, una noia que li fa de consellera sentimental; s'uneixen i entrellacen les seves històries d'amor i engany amb tocs d'humor que fan passar una bona estona.

La segona, Shooting dogs , és una pel·lícula on es recrea els fets que van passar a l'École Technique National (ETO) a Kigali, Rwanda al 1994. El conflicte Hutus-Tutsis o l'actuació de les forces de les Nacions Unides escenifiquen una realitat que va ser un cruel genocidi i que no va tenir molt de ressò internacional perquè no hi havia interessos pel mig. És un reflex de reaccions com l'egoisme, la por, la fe, la desesparació, la ira,...

En quant al bàsquet, per posar-nos a to per la temporada vam fer dos partits, dissabte contra el Bàsquet Alella i ahir contra el C.B. Sant Boi. Dos rivals teòricament superiors (de Copa Catalunya), però que a la pràctica no ho van ser tant, que ens van ajudar a anar agafant la forma per a la temporada.
També ens va servir per veure el nou complex esportiu Pau Gasol de Sant Boi, unes instal·lacions , amb piscines climatitzades, camp de futbol, pistes de tennis i padle que serien excel·lents si el camp de bàsquet tingués parquet en comptes de goma.

Com ha estat el teu cap de setmana?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Joooooooo, q envidia me daaas, no se valeee, y yo en mi casa haciendo el proyecto!!!!
Tengo mono de basket y de cine...pero tendra q esperar...

Anónimo dijo...

hola
yo he visto la primera pelicula amor y otros desastres , es divertida, una de esas peliculas de domingo que te hacen pasar un buen rato riendote. a quien no le ha pasado ninguna de las situaciones que se ven en esta pelicula ???
seguramente a mas de uno si!!
eso hace que la pelicula sea mas interesante todavia.
jordi